תקנון ייעוץ שיווקי והכשרות אישיות

מיכה קור | דוקטור שיווק

תקנון זה מסדיר את תנאי ההתקשרות לקבלת שירותי ייעוץ שיווקי, הכשרות אישיות וליווי מקצועי הניתנים על ידי מיכה קור, בעל העסק "דוקטור שיווק" (להלן: "היועץ").

השימוש בשירותים, רכישתם או קבלת ייעוץ והכשרה מהווים הסכמה לתנאים המפורטים בתקנון זה, בכפוף להוראות כל דין.

1. מהות השירותים

1.1 היועץ מספק שירותי ייעוץ שיווקי, הכשרות אישיות, ליווי מקצועי וייעוץ בתחום השיווק העסקי והדיגיטלי.

1.2 השירותים עשויים לכלול, בין היתר:
– בניית אסטרטגיה שיווקית ותוכניות עבודה.
– ייעוץ והכשרה בפרסום ממומן בגוגל, בפייסבוק ובאינסטגרם.
– קידום אורגני במנועי חיפוש (SEO).
– בניית משפכים שיווקיים ושיפור תהליכי מכירה.
– ייעוץ והכשרה בשימוש בכלי בינה מלאכותית (AI) לצורכי שיווק העסק.
– ייעוץ בתחום אתרי WordPress, דפי נחיתה והמרות.
– ניתוח פעילות שיווקית, זיהוי בעיות והצעת פתרונות.
– שירותים מקצועיים נוספים בהתאם לצורכי הלקוח ולהסכמות בין הצדדים.

1.3 השירות ניתן באופן אישי על ידי מיכה קור בלבד, יועץ שיווקי ומומחה לשיווק דיגיטלי משנת 2004.

1.4 השירותים ניתנים בעיקר במתכונת של פגישות אישיות אחד על אחד, באמצעות Zoom, תוך התאמת התהליך לעסק, למטרותיו ולצרכיו הספציפיים של הלקוח.

1.5 הייעוץ וההכשרה מבוססים על שיתוף פעולה בין היועץ ללקוח ואינם מהווים שירות של ניהול העסק, ניהול השיווק השוטף או ביצוע העבודה במקום הלקוח, אלא אם הוסכם במפורש אחרת ובכתב.

1.6 במסגרת ההכשרות, הלקוח לומד ומתרגל פעולות שיווקיות על בסיס העסק שלו, חשבונות הפרסום שלו, האתר שלו וכלים רלוונטיים אחרים.

1.7 הלקוח מאשר כי ידוע לו שתהליך ייעוץ או הכשרה אינו פתרון קסם, וכי השגת תוצאות מחייבת מעורבות, השקעת זמן, קבלת החלטות ויישום בפועל של ההמלצות והידע שנרכשו.

2. אחריות והתחייבויות הצדדים

2.1 היועץ מתחייב להעניק את השירותים במקצועיות, במסירות ובהתאם לניסיונו המקצועי ולסטנדרטים המקובלים בתחום.

2.2 היועץ מתחייב לפעול לטובת קידום מטרות הלקוח, להציג בפניו המלצות מקצועיות ולהתאים את תהליך העבודה לצרכיו ולנתונים שיוצגו בפניו.

2.3 היועץ אינו מתחייב לתוצאה עסקית, שיווקית, כספית או אחרת, לרבות מספר לקוחות, לידים, מכירות, הכנסות, רווחים, דירוגים במנועי חיפוש או החזר השקעה בפרסום.

2.4 הלקוח הוא האחראי הבלעדי לקבלת החלטות בעסקו, לרבות החלטות עסקיות, שיווקיות, כספיות ומשפטיות.

2.5 כל המלצה, אסטרטגיה, רעיון, כלי או פעולה שיוצגו במסגרת הייעוץ או ההכשרה ייושמו על פי שיקול דעתו ואחריותו של הלקוח.

2.6 אם הלקוח סבור כי יישום המלצה מסוימת עלול לגרום לו לנזק עסקי, כספי, משפטי או אחר, עליו להעלות את הנושא בפני היועץ לפני ביצוע הפעולה.

2.7 האחריות לבדיקת התאמת ההמלצות לעסק, לביצוען ולהשלכותיהן בפועל חלה על הלקוח.

2.8 היועץ לא יהיה אחראי לנזק שנגרם עקב החלטות עסקיות של הלקוח, יישום המלצות, שימוש בכלים חיצוניים או פעולות שביצע הלקוח בעצמו, בכפוף להוראות הדין ולכל אחריות שלא ניתן להתנות עליה.

2.9 היועץ אינו אחראי לתקלות, שינויים, השבתות, הגבלות, חסימות או שינויים במדיניות של פלטפורמות חיצוניות, כגון Google, Meta, WordPress, מערכות פרסום, כלי AI ושירותים דיגיטליים אחרים.

2.10 הלקוח אחראי למסירת מידע מלא, מדויק ועדכני הדרוש לצורך מתן השירות.

3. תשלום, חבילות שעות ותנאים כספיים

3.1 השירותים עשויים להינתן במסגרת פגישה בודדת, לפי שעה או במסגרת חבילת שעות, הכשרה אישית או מסלול עבודה אחר.

3.2 היקף השירות, מחירו ותנאי התשלום ייקבעו מראש ויוצגו ללקוח לפני תחילת ההתקשרות או הרכישה.

3.3 תשלום עבור פגישה בודדת יבוצע מראש או מיד לאחר הפגישה, בהתאם להסכמה בין הצדדים.

3.4 תשלום עבור חבילת שעות או הכשרה במסגרת חבילה יבוצע מראש, כתנאי לקבלת השירות וההטבות או ההנחות הנלוות לחבילה.

3.5 במקרה של הפסקת התקשרות ביוזמת הלקוח לאחר רכישת חבילת שעות, חישוב הזיכוי עבור שעות שלא נוצלו ייעשה בהתחשב בהטבות ובהנחות שניתנו במסגרת החבילה ובמחיר השירות הרגיל, בכפוף להוראות הדין ולהוראות בדבר ביטול עסקה.

3.6 חישוב הזיכוי יבוצע לפי מספר השעות שבוצעו בפועל, המחיר הרגיל של השירות וההטבות שניתנו במסגרת החבילה. אין באמור כדי לגרוע מזכות ביטול או החזר המוקנית ללקוח על פי דין.

3.7 המחירים המוצגים או נמסרים ללקוח יפורטו בהצעת המחיר או באישור ההזמנה. במקרה של לקוח עסקי, המחירים עשויים להיות מוצגים לפני מע"מ, בהתאם לדין ולסוג העסקה.

3.8 תשלום שלא יבוצע במועד המוסכם עשוי להביא להשהיית השירות עד להסדרת התשלום.

4. לקוחות במסגרת תוכניות מסובסדות

4.1 השירותים עשויים להינתן גם במסגרת תוכניות ייעוץ, הכשרה או סיוע עסקי המסובסדות או ממומנות על ידי גופים ציבוריים, ממשלתיים או גופים מוסמכים אחרים.

4.2 בין הגופים האמורים עשויים להיכלל, בין היתר:
– משרד הכלכלה והתעשייה.
– מעוף, הסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים.
– משרד התיירות.
– משרד הביטחון.
– גופים ממשלתיים, ציבוריים או מוסמכים אחרים המפעילים תוכניות סיוע וייעוץ.

4.3 תנאי ההשתתפות, היקף השעות, גובה הסבסוד, ההשתתפות העצמית ותנאי הזכאות ייקבעו בהתאם להוראות התוכנית והגוף המממן.

4.4 לקוח המקבל שירות במסגרת תוכנית מסובסדת ישלם את ההשתתפות העצמית שנקבעה עבורו, בהתאם לתנאי התוכנית, אלא אם נקבע אחרת.

4.5 הלקוח אינו מתחייב מראש לרכוש כמות שעות מסוימת, אלא אם הדבר נדרש במפורש על פי תנאי התוכנית שבה הוא משתתף.

4.6 התשלום עבור השירותים במסגרת תוכנית מסובסדת יבוצע בהתאם למנגנון התשלום והדיווח שנקבע על ידי הגוף המממן.

4.7 ככל שתנאי התוכנית מחייבים את הלקוח לאשר במערכת הגוף המממן את שעות הייעוץ שבוצעו בפועל, מתחייב הלקוח לבצע את האישור בתוך שלושה ימי עסקים ממועד קבלת הבקשה לאישור, ובלבד שהשעות אכן בוצעו ושהבקשה תואמת את נתוני השירות.

4.8 במקרה של אי-אישור שעות שבוצעו בפועל, ללא סיבה מוצדקת, ולאחר שניתנה ללקוח אפשרות סבירה לתקן את המצב, יהיה היועץ רשאי לדרוש מהלקוח פיצוי בגין נזק ישיר ומוכח שנגרם לו עקב אי-האישור, לרבות אובדן תשלום מהגוף המסבסד, בכפוף להוראות הדין.

4.9 הלקוח מתחייב שלא לאשר שעות ייעוץ שלא בוצעו בפועל. כמו כן, היועץ לא יבקש מהלקוח לאשר שעות שלא ניתנו.

4.10 ככל שקיימת סתירה בין הוראות תקנון זה לבין הוראות מחייבות של הגוף המממן, יחולו הוראות הגוף המממן ביחס לשירות הניתן במסגרת אותה תוכנית, ככל שהן מחייבות את הצדדים.

4.11 יתר הוראות התקנון יחולו גם על לקוחות המקבלים שירות במסגרת תוכניות מסובסדות.

5. מתכונת מתן השירות

5.1 פגישות הייעוץ וההכשרה יתקיימו בדרך כלל בימים א'-ה', בשעות הפעילות של היועץ, בתיאום מראש.

5.2 השירות ניתן בדרך כלל באמצעות פלטפורמת Zoom, אלא אם הוסכם אחרת.

5.3 במידת הצורך, ובהסכמת הלקוח, רשאי היועץ להתחבר מרחוק למחשב הלקוח לצורך הדרכה, הסבר, הדגמה או סיוע טכני במסגרת השירות.

5.4 הלקוח אחראי לוודא כי ברשותו מחשב, חיבור אינטרנט תקין, ציוד מתאים וגישה לחשבונות ולמערכות הנדרשים לצורך קיום הפגישה.

5.5 לא יינתן ייעוץ שוטף באמצעות שיחות טלפון או הודעות WhatsApp, אלא אם הוסכם אחרת. תקשורת באמצעים אלה מיועדת בעיקר לתיאומים, עדכונים קצרים ומענה נקודתי, לפי שיקול דעת היועץ.

5.6 השירות אינו כולל זמינות רציפה של היועץ בין הפגישות, אלא אם הוסכם אחרת במפורש.

6. תוקף חבילות שעות והפסקת תהליך

6.1 חבילת שעות תהיה בתוקף למשך שישה חודשים ממועד התשלום, אלא אם הוסכם אחרת בכתב.

6.2 באחריות הלקוח לתאם את הפגישות ולנצל את השעות במסגרת תקופת התוקף.

6.3 היעדרות מפגישות או אי-יצירת קשר עם היועץ במשך יותר מ-30 ימים, ללא תיאום מראש או הסבר סביר, עשויות להיחשב כהפסקת התהליך מצד הלקוח.

6.4 במקרה כאמור יהיה היועץ רשאי לפנות ללקוח ולבקש את חידוש התהליך או את תיאום יתרת השעות.

6.5 אם הלקוח לא יגיב לפנייה ולא יחזור לתהליך בתוך זמן סביר, יהיה היועץ רשאי לסיים את ההתקשרות, בכפוף לזכויות הלקוח על פי דין ולתנאי הזיכוי המפורטים בתקנון זה.

6.6 אין באמור בסעיף זה כדי לגרוע מזכויות ביטול או החזר כספי המוקנות ללקוח על פי דין.

7. מדיניות ביטול ושינוי מועדי פגישות

7.1 בקשה לביטול או לשינוי מועד פגישה תימסר ליועץ בהקדם האפשרי באמצעות אמצעי התקשורת המקובלים בין הצדדים.

7.2 מדיניות ביטול פגישה:
– ביטול עד 24 שעות לפני מועד הפגישה: ללא חיוב.
– ביטול פחות מ-24 שעות לפני מועד הפגישה: חיוב של 50% מעלות הפגישה.
– ביטול פחות מ-12 שעות לפני מועד הפגישה: חיוב של 100% מעלות הפגישה.

7.3 איחור של יותר מ-15 דקות ללא הודעה מראש עשוי להיחשב כביטול פגישה מצד הלקוח.

7.4 במקרה שבו החיוב מבוצע מתוך חבילת שעות, ינוכה החיוב מיתרת החבילה בהתאם לשווי החיוב.

7.5 במקרה שהיועץ נאלץ לבטל או לדחות פגישה, יתואם עם הלקוח מועד חלופי ללא חיוב נוסף.

7.6 מדיניות הביטולים חלה בכפוף לזכויות הביטול וההחזרים המוקנות ללקוח על פי דין, לרבות הוראות חוק הגנת הצרכן, ככל שהן חלות על ההתקשרות. במקרה של סתירה, הוראות הדין יגברו.

7.7 אין במדיניות זו כדי לגרוע מזכות ביטול עסקה המוקנית ללקוח לפי דין, לרבות בעסקת מכר מרחוק, ככל שהוראות אלה חלות על ההתקשרות.

8. סודיות ושמירה על מידע

8.1 היועץ מתחייב לשמור בסודיות מידע עסקי, מסחרי, מקצועי או אישי של הלקוח שהגיע לידיעתו במסגרת השירות, ולא לעשות בו שימוש שאינו נדרש לצורך מתן השירות, למעט מקרים המותרים או הנדרשים על פי דין.

8.2 הלקוח מתחייב שלא להעביר לצד שלישי מידע עסקי, מסמכים, הקלטות, מצגות, חומרי עבודה או תכנים מקצועיים של היועץ ללא אישור מראש ובכתב.

8.3 הצדדים מתחייבים לנקוט אמצעים סבירים לשמירה על סודיות המידע המועבר ביניהם.

8.4 שימוש בכלי תקשורת, פלטפורמות דיגיטליות וכלי בינה מלאכותית במסגרת השירות ייעשה בהתאם לאופי השירות ולמגבלות הטכנולוגיות והפרטיות של אותם כלים.

9. קניין רוחני וזכויות יוצרים

9.1 כל שיטה, מודל עבודה, מסמך, תוכנית עבודה, מצגת, תבנית, מדריך, קובץ, הקלטה, חומר הדרכה או תוכן מקצועי שנוצרו או פותחו על ידי היועץ הם קניינו הרוחני של היועץ, בכפוף לזכויות צדדים שלישיים.

9.2 הלקוח רשאי להשתמש בחומרים שהועברו אליו לצורך לימוד, יישום ופיתוח הפעילות העסקית שלו בלבד.

9.3 אין להעתיק, למכור, להפיץ, להעביר, לפרסם, לשכפל או לעשות שימוש מסחרי בחומרים המקצועיים של היועץ, כולם או חלקם, ללא אישור מראש ובכתב.

9.4 אין להקליט, לצלם או להפיץ פגישות ייעוץ והכשרה ללא הסכמה מראש ובכתב של היועץ.

9.5 זכויות הלקוח בתכנים, במסמכים ובחומרים מקוריים שהביא עמו לתהליך נשארות שלו.

9.6 אין באמור כדי להקנות ליועץ זכויות בחשבונות הפרסום, באתרי האינטרנט, במידע העסקי או בנכסים הדיגיטליים של הלקוח.

10. תקשורת דיגיטלית

10.1 הלקוח מסכים לקבל מהיועץ מסמכים, סיכומי פגישות, חשבוניות, תוכניות עבודה, תזכורות ועדכונים באמצעות דואר אלקטרוני, WhatsApp או אמצעי תקשורת דיגיטלי אחר שמסר.

10.2 באחריות הלקוח למסור פרטי התקשרות נכונים ולעדכן את היועץ במקרה של שינוי.

10.3 הודעות יישלחו לפרטי ההתקשרות שמסר הלקוח. הודעה תיחשב כאילו נמסרה לאחר שהגיעה ליעדה באמצעי התקשורת הרלוונטי, בכפוף להוראות הדין.

10.4 הלקוח מסכים לקבל הודעות הנוגעות לניהול השירות ולהתקשרות עמו. הסכמה זו אינה מהווה הסכמה אוטומטית לקבלת דיוור פרסומי, אשר ייעשה בהתאם להוראות הדין ולהסכמות הנדרשות.

11. סיום או הפסקת התקשרות

11.1 היועץ רשאי להפסיק או להשעות את מתן השירות במקרים הבאים:
– אי-תשלום במועד, לאחר מתן הודעה ללקוח והזדמנות סבירה להסדרת התשלום.
– יחס פוגעני, מאיים או בלתי מכבד כלפי היועץ.
– היעדר שיתוף פעולה מתמשך המונע את מתן השירות.
– הפרה מהותית של הוראות התקנון.
– מסירת מידע מהותי כוזב או מטעה.
– התנהלות שאינה מאפשרת לקיים את תהליך העבודה באופן מקצועי ותקין.

11.2 ככל שניתן, תימסר ללקוח הודעה מראש ותינתן לו הזדמנות סבירה לתקן את ההפרה.

11.3 במקרה של סיום ההתקשרות, יחושב הזיכוי המגיע ללקוח בגין שירותים שלא נוצלו בהתאם לתנאי ההתקשרות, למדיניות החבילה ולהוראות הדין.

11.4 אין באמור כדי לגרוע מזכותו של כל צד לסיים התקשרות בהתאם להוראות הדין.

12. הגבלת אחריות

12.1 השירות מבוסס על ייעוץ, הכוונה מקצועית, העברת ידע והמלצות הניתנות על בסיס המידע שנמסר ליועץ ועל בסיס ניסיונו המקצועי.

12.2 היועץ אינו אחראי להחלטות שהלקוח מקבל, לפעולות שהוא מבצע או לתוצאות הנובעות מהן.

12.3 היועץ אינו אחראי לשינויים באלגוריתמים, במדיניות פרסום, במחירי פרסום, בכלי תוכנה או בשירותים של צדדים שלישיים.

12.4 כל שימוש בהמלצות, בתכנים ובכלים שהוצגו במסגרת הייעוץ או ההכשרה נעשה באחריות הלקוח.

12.5 אין בתקנון זה כדי לפטור את היועץ מאחריות במקרים שבהם לא ניתן לפטור מאחריות על פי דין.

13. הוראות כלליות

13.1 תקנון זה מהווה את הבסיס הכללי להתקשרות בין היועץ ללקוחותיו.

13.2 הצעת מחיר, אישור הזמנה או הסכמה פרטנית בכתב עשויים לכלול תנאים נוספים או התאמות לתקנון, אשר יחולו ביחס לאותה התקשרות.

13.3 במקרה של סתירה בין הוראות התקנון לבין הסכמה פרטנית בכתב, יגברו התנאים הפרטניים ביחס לנושא שהוסדר בהם, בכפוף להוראות הדין.

13.4 כל שינוי או תוספת לתנאי התקשרות פרטניים יהיו תקפים רק אם אושרו בכתב על ידי הצדדים.

13.5 אם ייקבע כי הוראה כלשהי בתקנון אינה תקפה או אינה ניתנת לאכיפה, לא יהיה בכך כדי לפגוע בתוקפן של יתר ההוראות.

13.6 על התקנון יחולו דיני מדינת ישראל.

13.7 סמכות השיפוט תהיה נתונה לבתי המשפט המוסמכים בישראל, בהתאם להוראות הדין.

14. יצירת קשר

לשאלות, בירורים, בקשות לביטול או פניות בנוגע לתנאי השירות, ניתן לפנות למיכה קור, דוקטור שיווק, באמצעות פרטי ההתקשרות המופיעים באתר.

 

מיכה קור | דוקטור שיווק

מומחה לשיווק דיגיטלי ויועץ שיווקי משנת 2004.

Rate this page